söndag 9 mars 2014

Söndagsfika och kakfat....

Vilket underbart vårväder vi har haft idag! Härligt när solen skiner så att man kan hänga tvätten ute på tork.
Har städat och tvättat massor och bytt ut gardinerna i vardagsrummet till skira, vita längder så att vårsolens strålar kan sila igenom.Lite söndagsfika har det förstås också blivit....Bakade Cup Cakes med rivna morötter, garnerade med frosting och strössel.
Dukade fram dem på mitt hemmagjorda kakfat i 3 våningar. Köpte 3 tallrikar i olika storlekar på loppis och beställde metalldelarna + borr från Kakfateriet......sedan var det bara att borra och sätta ihop. Blev jättenöjd och hela kalaset gick på 120,-....som hittat..:-)
                                                                         Kram


fredag 7 mars 2014

På mina stickor nu.....

Veckan har verkligen bara rusat iväg....har inte funnits varken tid eller ork att ens starta datorn. Har ramlat ihop i soffan vid 21-tiden varje kväll och då med senaste stickprojektet i nävarna.....


Småtjejerna i familjen fyller 1 år med lite mer än en månads mellanrum och jag blev tipsad om en så fin kofta med en liten volangkant som jag så gärna ville sticka till dem. Först ut att firas är Ebba som fyllde 1 år i onsdags och ska firas i morgon så nu är det bråttom, bråttom....Har en och en halv ärm kvar att sticka och sen ska alla trådar fästas, koftan ska sys ihop och det ska stickas en kant med knapphål.....så jag får nog placera mig i soffan igen....                                             Önskar er en riktigt mysig fredagskväll!
                                                                  Kram