fredag 13 februari 2015

Äntligen fredag......

Så var det fredagseftermiddag igen.....Har jobbat igår och idag....precis lagom lång arbetsvecka....:-)

Om en stund kommer William, mitt äldsta barnbarn, och ska sova över. Han och Samuel är som bröder och har så himla kul tillsammans...värmer i mamma/mormorshjärtat❤️!


Hela huset är nystädat, fredagsblommorna införskaffade och jag har precis hällt upp ett glas rosé....
Nu tar vi helg!

Kram på er!

måndag 9 februari 2015

Vilken dag......

Solen har strålat från en nästan molnfri himmel hela dagen så vi packade ner engångsgrill, fika och tog med pulka till Samuel och gick ner till sjön.


Helt otroligt skönt att sitta och njuta av de varma solstrålarna!! Man riktigt känner hur kroppen laddar på sig D-vitaminer för fullt.

 
Svårt att fota mot solen men jag gillar dessa bilder ändå.....Samuel åkte pulka, vi grillade korv och drack varm choklad.....En riktigt mysig eftermiddag...och det bästa av allt........vi har ytterligare några dagar kvar att njuta av ledighet....:-)

Kram

söndag 8 februari 2015

Söndagspyssel.....

Visst är det härligt med söndagar när man är ledig på måndagar....:-)I eftermiddag har vi tagit det lugnt och slappat......Samuel pysslade med sitt nya lego och jag fick färdigt två nya ugglemössor.


Vi har tre dagars ledighet framför oss och det känns otroligt skönt! Tre dagar att umgås, ta dagen som den kommer och göra det som faller oss in.....kan det bli bättre?

Krammåndag 2 februari 2015

Periodare.....

Ja man kan nog inte uttrycka det på annat sätt.....jag är en periodare...........alltså en bloggperiodare...:-) 

Julen kom och gick och några dagar innan nyår blev jag stolt mormor till den här godingen.......Elias❤️


Mitt 7:e barnbarn och det lär inte stoppa där om jag känner mina barn rätt...:-)

Idag är jag hemma med Samuel som är superförkyld! Han har känningar av sin astma och därför vågar vi inte släppa iväg honom till skolan innan det värsta är över.

Ha en mysig måndag!
Kram