tisdag 8 augusti 2017

Min perennrabatt.....

Har alltid velat ha ett land fullt med perenner men hemma finns det inte någon riktigt bra plats för det...men i stugan finns en rundel omgärdad av naturstenar som passar perfekt.


När vi köpte stugan var landet helt igenväxt, men lite i taget har vi rensat bort allt ogräs och köpt plantor vartefter....Vi hittade några små taniga Aklejor bland ogräset så de har vi sparat och planterat ner igen.


Mitt i landet har vi satt rostiga rör som Humlen klättrar på och den har redan skjutit iväg nya skott. Har köpt massa olika perenner och jag har försökt tänka färg och form men hur det blir återstår att se.....


Lätt att gå bananas för det finns ju sååååå mycket fina växter men nu ska jag lugna mig lite och låta plantorna ta sig och breda ut sig så får vi se till nästa sommar om det finns plats för fler.....i så fall kanske något fint svajande gräs....:-)


Lite senare i höst ska jag trycka ner massor av lökar av snödropp och annat så att det blommar i landet så många månader om året som det bara är möjligt.


Kram❤️

Inga kommentarer: