fredag 12 augusti 2011

Svarta ytterdörrar?

När vi målade om hela huset, från gult till vitt för 4 år sedan så fick vi för oss att blå dörrar skulle bli häftigt! Vi hade sedan tidigare blå blomsterlådor utanför burspråket vid köksfönstren så vi utgick från den färgen. Blev snyggt och vi var jättenöjda.




Nu är dörrarna i behov att målas igen och först var vi inne på att fortsätta att måla dem blå men lite har vi faktiskt tröttnat på detta färgglada.



Först tänkte vi måla dem vita! Enkelt, stilrent och snyggt men kanske lite tråkigt med tanke på att resten av huset oxå är vitt??

Så nu börjar vi fundera på att måla dem helt svarta, både på utsidan och insidan, och ju mer jag tänker på det desto mer säker blir jag och sugen på att införskaffa mig färg och pensel och köra igång.

Detta för ju förstås med sig att vi får byta ut blomsterlådorna till antingen svarta eller zinkfärgade....men det är en senare fråga!

Är det någon som har erfarenhet av svarta dörrar och har något förslag på en bra färg som håller för väder och vind?

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kommer bli jättesnyggt med svart dörr! Tror du inte att du kan spraymåla blomlådorna? Spännande projekt du har! Ha en trevlig helg! Kram Maria