fredag 14 augusti 2020

Blommor.....

Den här sommaren måste verkligen ha verit perfekt för många växter....En del växer så det knakar....andra inte alls....Något som växer som sjutton här är Klematisen.....




Vi har satt 2 olika sorter vid ingången till stugan och tidigare år har de, som mest, klarat att växa upp till toppen av spaljen med några få blommor....men i år har de gått helt bananas....på ett bra sätt....:-)



Den ena sorten har stora blommor som går i olika rosa toner och heter Pink Fantasy och den andra sorten har starkt purpurfärgade blommor och är en Jackmanii...



De passar fint ihop och har nu trasslat ihop sig runt lampan och är fortfarande på väg uppåt...:-)




Älskar växtkraften hos dem och Klematis är en av mina favoriter så jag kommer garanterat sätta fler här i stugan....kan bli fint med en som klättrar i något av äppelträden...hm....det tål att tänkas på..:-)



Så skönt med fredag eller hur? Om en stund kommer Bosses dotter Ellinor med sin pojkvän och de ska sova över här...Vi har husvagnen lite som gäststuga och i sommar har den inte rullat alls pga corona men perfekt att ha någon av barnen vill stanna över...Så vi ska göra massor av pizza på grillen och det kan tänkas att det blir ett glas rött eller två..:-) Ha en fin kväll!


Inga kommentarer: