fredag 29 juni 2012

Fredagsfika...

Äntligen fredag men såklart kallt, blåsigt och regnigt..så vad gör man.....På med en varm tröja, tända lite ljus och fika så klart!



Samuel har problem med en hårlock som stretar uppåt..:-)

Vi frossar i jordgubbar här hemma nu....eller rättare sagt JAG frossar i jordgubbar. Har haft så dåliga järnvärden de sista fem åren och är inte mycket för att stoppa i mig järnmedicin men jordgubbar på bredden och tvären går bra..:-) 


Strödde lite Lavendelsocker på toppen och jösses vad gott det var!

 Kanske inte så nyttigt med glassen och grädden till men det är ju i alla fall fredag!



Färdigfikat!


Denna helgen blir det inte Mullsjö som vi först hade tänkt oss! Vi håller fortfarande på med hall/lilltoa (never eding story) och känner att nu måste vi bli färdiga med renoveringen så att vi kan slappna av och njuta av ledigheten. Inte så mycket kvar nu...lite målning, lister och så ska de nya badrumsmöblerna in.....
Ska visa bilder när det är klart...:-)


Men ikväll blir det en lugn kväll med räkor, lite vin och en bra film! Vi har (ja framför allt Bosse) grejat till efter midnatt varenda kväll denna vecka så vi får väl se hur mycket film det blir innan vi båda ligger och snarkar i soffan..:-)






Önskar er en mysig fredagskväll!
Kram



2 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Här snarkas det strax i soffan! På helgen hinner jag aldrig till sängen innan jag somnar, beror kanske på att de inte är någon måste-tid på lördag morgon så man inte behöver tänka på rutinerna.
Ha en fin helg med hemma-fix!
Kram Eva

Rose Garden Malevik sa...

Olala.va gott :)
å missa nu inte,,,,,,,

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan