måndag 4 juli 2011

2 underbara år....

Idag firar vi vår 2-åriga bröllopsdag! En av de 7 lyckligaste dagarna i mitt liv (de andra 6 är när mina älskade ungar har fötts)!




Vi hade bestämt oss för att ha ett litet familjärt bröllop, för det är sådana vi är...familjära.....och valet att ha festen hemma var ganska självklar.




Vi tömde vårt vardagsrum och hyrde bord och stolar och porslin. Jag gjorde alla dekorationer, sydde servetterna, små påsar med godis, gjorde bordsdekorationer...ja listan kan göras lång på alla förberedelser.




Sen kom dagen med stort D!!




Varmt, soligt, underbar grönska och alla var på gott humör!
Nervöst och svettigt i kyrkan, lyckan utanför när vi blev bombaderade av risgryn och välkomstskålen med efterföljande fest hemma med alla som står oss nära........Underbart!

Mysigt att tänka tillbaka på denna dag...:-)

Kram på er alla!!!

6 kommentarer:

Mitt liv som förskollärare sa...

Låter underbart. Vilka vackra tårtor.
Hälsn Berit

Anonym sa...

Tänk vad tiden går! Ni var verkligen fantastiskt fina den dagen! Men det är ni naturligtvis annars oxå :)! Krama lille prickekorven från oss! //Annicka

Miruschka sa...

Stort grattis på bröllopsdagen, hoppas ni haft en härlig dag!
Kram♥

Marias Collage sa...

Grattis på bröllopsdagen! Ser så fint ut, o vilka fin tårtor! Härligt att ha en fantastisk dag att tänka tillbaka på( eller sju ; ) hoppas du får en toppensemester!kramMaria

Vardag och flärd sa...

Grattis till era två år som gifta! Tårtorna ser ut som de min systerson hade när de gifte sig för ett år sedan och de var verkligen goda!
Önskar er fortsatt underbara år!
Kram Eva

Anonym sa...

Grattis!! Förstår att det varit en underbar upplevelse! Vackra bilder!! Ha det så bra! Kram Maria