fredag 1 juli 2011

Inredning.....

Häromdagen köpte jag ytterligare en inredningsbok av Anna Örnberg:  INRED LANTLIGT både inne och ute. Har sedan tidigare INRED OCH DEKORERA  ljust och lantligt. Böcker fullproppade med inspiration och fina bilder.
Gillar verkligen den lantliga stilen och försöker hitta små godbitar i tidningar, böcker och framför allt i bloggar. Vi bor i ett relativt nytt hus men med lite fantasi kan man ändå få till det lite lantligt.




Gillar tanken på att inte bara köpa nytt, utan att försöka ta tillvara på det man redan har, göra om det lite och försöka hitta nya användningsområden .....
Som det står i boken: Du behöver inte vara förmögen på pengar för att berika din tillvaro.




Har tex gjort om köpmansdisken i furu som vi köpte på Jysk för många år sedan att ha i hallen till vantar, mössor, hårblås, tofsar och massa annat.
Nu är den vitmålad med nya svarta smideshandtag och står i köket.





Målade om ett vitrinskåp, oxå det i furu, som vi tidigare hade i köket. Bytte handtag och satte tyg på insidan och nu använder vi det som ett linneskåp i vårt sovrum.



Ska gå lös på fler möbler här hemma..:-) Måla, byta handtag osv...men det får bli höstens projekt för nu ska vi njuta av semestern!!!

PS! Jag drar vinnaren i min lilla utlottning i morgon förmiddag. Återkommer..:-)

Ha en riktigt mysig fredagskväll!
Kram

Inga kommentarer: