tisdag 19 juli 2011

Semesterprojekt..:-)

Hej på er! Inte mycket liv på den här bloggen nu för tiden..:-)! Hoppas att ni inte glömmer bort mig!

Vi tillbringar den mesta av tiden här i Mullsjö, med någon dag hemma emellanåt för tvätt och lite annat.

Vi trivs jättebra på campingen och har bestämt oss för att här vill vi tillbringa även nästa sommar, men vi har inte varit riktigt tillfreds med vår plats. Så i lördags traskade vi runt och kollade in alla lediga platser för att hitta en bättre, en med lite mer möjligheter. Det vi gillar med denna campingen är att man har ganska fria händer och får fixa ordning på "sin" tomt. Tomterna är stora och många har fixat mysiga uteplatser, små trädgårdar och utekök. Känns mer som ett stugområde fast med husvagnar....om ni förstår vad jag menar.





Vi hittade i alla fall en ny tomt med potential att bli riktigt fin. Så i söndags packade vi ihop allt och flyttade...i ÖÖÖÖÖSSSSRRRREEEEGGGGNNN.....Vi slet som djur hela dagen!! Allt blir ju mer tungjobbat när regnet öser ner! Så vi var ganska trötta när vi firade in vår nya plats sent på kvällen!

Vi har en stenlagd uteplats på vår tomt. Den har inte blivit skött på ett antal år så den såg inte mycket ut för världen innan maken började riva upp plattorna igår.





Nu, en dag senare ser det ut så här..:-)






Lite skillnad eller hur?



Vi har grävt upp land runtom uteplatsen och ska plantera buskar så att det blir som en berså. Lite Humle som får klättra upp runt Tallarna, en liten trädgårdsgrupp och lite annat smått och gott så blir det en mysig plats att sitta och fika på.

Nu ska vi tända grillen och ta ett glas vin...känns som att vi är värda det...:-)


Hoppas att ni har det mysigt och njuter av sommaren! Ska läsa ikapp alla inlägg jag missat på mina favoritbloggar senare ikväll!

Kramiz på er!

5 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Vilken skillnad på uteplatsen. Jättefint!
Kul att få ett ställe med lite potential, kanske var värt en flytt i regnet :)
Fortsätt ha d gott!
Kram

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Hej vännen!
Inte glömmer vi bort dig, inte! Ser i blogglistan när du skrivit och då kan jag ju inte låta bli att smyga in och kika! ;)
Så jättefint ni kommer att få det och vad ni har jobbat! Tomten ser jättestor ut. =)
Ha det så bra vännen! Väntar tålmodigt till nästa inlägg.

Kram kram

mariaikos sa...

Vilken jättefin husvagnsplats. Så stor . Vi gjorde likadant förra året när vi hade säsongsplats , bytte plats efter två veckor . Först tog vi en liten plats som var billigare men bytte till en större som vi hade haft året före det . Men priserna hade ändrats så helt plötsligt var det efter storlek man betalade, innan kostade dom lika .Men jag trivs inte med att bo för nära och trängas .
Förstår att ni njuter och vill återkomma nästa sommar .
Det verkar ju vara nära hem också . Praktiskt att kunna fara hem och tvätta m.m .
Kram!

Anonym sa...

Vilket tur att ni hittat ett sådant kanonställe!! Förstår verkligen att ni trivs där! Måste väl ändå vara ganksa ovanligt med ett sådant område som man kan få göra så ombonat och fint?! Ha det så bra! Kram

Anonym sa...

Hej igen! Du får ta en tur till Lördagsloppisen och komma och fika hos mig på vägen hem! Hoppas ni inte regnar bort i Mullsjö nu i helgen! Kram Maria