fredag 21 februari 2014

Rundvandringen fortsätter.........

Vi har en hall som sammanbinder alla rum men den tar vi lite längre fram....och går istället in i vardagsrummet....


Vi gjorde om här inne förra året......ångade ner tapeten, målade väggar och tak. På ena kortväggen satte vi upp riktigt grov panel och vi satte den obehandlade sidan utåt för att få det där ruffa utseendet som vi var ute efter.


Vi hade tänkt slipa och lacka parkettgolvet men det var en del djupa hack i det så vi beslöt oss för att riva ut det och lägga likadant trägolv som i övriga rum.




Vi köpte ett nytt skåp och tv-bänk....... i vitt förstås...:-) Mittemot den lilla soffan har vi vår braskamin som vi eldar i flera gånger i veckan under vintermånaderna.



.
Sofforna ska vi byta ut längre fram....men vi skyndar långsamt.....bättre att slita lite till på dessa. Med lite fina kuddar och filtar så känns det ganska nytt i alla fall.







Ikväll blir det räkor och vin! Varje onsdag och fredag parkerar en kille från Tjörn sin fiskebil utanför vår ICA-butik och hans räkor är helt otroligt goda ...och hans aioli är underbar....Det, lite bröd och och ett glas rött blir en perfekt början på helgen.....och att Samuel äntligen mår bättre gör ju inte saken sämre..:-)


                                     Önskar er en mysig fredagskväll! Kram

3 kommentarer:

baraetthem sa...

Så fint du har där! Och handla från fiskbilen på fredagen är ju bara så gott:)
Kram fredrika

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Så snyggt! Nu fick jag inspiration att göra om i vårt mat-/vardagsrum. Undrar vad maken säger om det...? ;)

Kram Emma

VisaLiza sa...

Så fint du har det hemma :) Liza