söndag 19 juni 2011

En prövningens helg....:-)

Blev Mullsjö i helgen. Samuel var så pigg så vi chansade och åkte...Inte så långt att åka hem ifall han skulle bli dålig. Men inga mer prickar dök upp....så det var nog vanliga hederliga myggbett...:-)
Man blir ju lite extra uppmärksam (fixerad) på varenda liten prick när man vet att det "går" vattenkoppor på dagiset!


Nyinköpt till husvagnen!
 Vi såg fram emot att komma fram och bara ta det lugnt ... packa in kläderna och maten och hälla upp ett glas vin.....MEN ICKE....Det hade regnat rejält tidigare i veckan och vattnet hade letat sig in i förtältet under mattan.... så det var bara att flytta möblerna, lyfta på mattan och skopa ut så mycket som vi kunde och sedan torka upp resten. Gick ändå ganska snabbt och smidigt och sedan var det fredagsmys som gällde!!


Idag har det ösregnat precis hela dagen så maken har varit ute och grävt små diken runt tältet för att leda bort vattnet och vi tror att vi har fått ordning på det men ett tag var vi rejält trötta på det förbaskade regnandet...:-)!


Har ändå varit en mysig helg och igår var vi en liten tur i Jönköping på bla IKEA och införskaffade oss en  köksö på hjul som ska stå i förtältet där vi bland annat ska ställa kaffebryggaren och lite porslin....ja för hädanefter är det glas och porslin som gäller....bla de på bilden! Ska visa bilder på allt när det är klart!

Bara 3 arbetsdagar denna vecka...sedan firar vi helg igen...:-) UNDERBART!

Kram på er alla!!

3 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Härligt med lite kortvecka. Hoppas midsommarvädret blir bra. Sol och värme tack!
Kram

Vardag och flärd sa...

Ja du, det regnar och blåser för det mesta, tur att ni har husvagn så ni inte behöver sitta i tält!!!
Fint porslin du har skaffat!
Ha det fint och håll tummarna för bättre sommarväder!
Kram Eva

Miruschka sa...

Förhoppningsvis slipper vi sitta med regnjackor och/eller tjocka tröjor till midsommar, hoppas verkligen det blir sol och varmt!
Fina inköp du gjort!
Kram♥