onsdag 19 oktober 2011

À la Montazami...

Hittade en sådan söt liten guldfärgad "tazzel" häromdagen....:-)!




Igår var det full fart här kan jag lova.....Vi tömde Samuels rum helt och hållet och ikväll ska vi börja riva och ånga ner tapeterna!!

Har länge velat göra om hans rum....får hybris när jag går in där.....Går ju inte att matcha något med alla dessa färger! Ja ni ser själva..:-)




Rummet tapetserades 1997 som hos många på den här tiden med två färgglada tapeter och som gräddet på moset en mönstrad bård i mitten (alt.längst upp) som höll ihop det.

När Samuel skulle få eget rum tog vi den lätta vägen ut och bytte "bara" ut bården till en mer barnvänlig...en med byggarbetare på.




Men nu är det dax att fräscha till det på riktigt därinne. Nu ska det bli en tapetserad vägg och de övriga tre ska bli vitmålade.
Har fastnat för Boråstapeters serie New Classic, antingen med ränder eller med stjärnor.... Så snygga båda två!


Den här eller....


den här med blå stjärnor.....


SÅ det är bara att spotta i nävarna och börja, för det blir ingen ingen tapetsering eller målning förrän tapeterna är nere och väggarna är spacklade och slipade!! Varför måste allt förarbete vara så tråkigt.:-)

Kramiz



3 kommentarer:

Miruschka sa...

Håller med dig där, varför så tråkigt? Det värsta är att man inte kan fuska sig fram heller, det märks ju förr eller senare;)
Men hur som haver, fint kommer det att bli!!
Kram♥

mariaikos sa...

Kul med nya tapeter .
Vi har också haft dom där färgerna , men inte i samma rum . Vi hade ett gult och ett blått rum .
Kram ♥

Vardag och flärd sa...

Ja, förarbete aär så vansinnigt tråkigt men tänk när ni får börja göra väggarna fina, så roligt det blir. Och Samuel blir säkert jättenöjd.
Kram Eva