söndag 31 oktober 2010

Hemma igen!

För några timmar sedan hemkomna från Spa-hotellet Särö Hus! Otroligt mysigt hotell alldeles vid havet i lite gammaldags stil! Mönstrade tapeter, stora Chesterfieldssoffor och kristallkronor....så fint!
Hade packat ner kameran men fick inga bra bilder...nere i spat immade linsen bara igen (blev en halvdålig bild, se nedan)....resten av kvällen låg kameran på hotellrummet....:-).
Men det var här vi var!! Kan varmt rekomenderas!

En lite suddig bild på badet under stjärnhimlen...ser ni kristallkronan...-)

Först tillbringade vi några timmar i spa-delen där vi skrubbade oss med ljuvligt doftande skrubbkrämer, badade i den uppvärmda poolen, åt av exotiska frukter och juicer och bara njöt!!
Vid 18-tiden var det dags att dra sig tillbaka till hotellrummet och fixa i ordning sig. Vid 19-tiden tog vi en drink i baren med lite goda tilltugg och sedan blev vi visade till vårt bord för en 3-rättersmiddag! Otroligt fin restaurang med massor av stora kristallkronor i taket och bord dukade med vita linnedukar och stora kandelabrar med levande ljus.

Maten var bland det godaste jag har ätit!! Lax till förrätt och lamm till huvudrätt och som avslutning en tårta  med björnbär. Lammet var så mört att det bara smälte i munnen!
I morse åt vi av den goda och stora frukostbuffen innan vi packade ihop och begav oss hemåt! Blev ett stopp på Kungsmässan på hemvägen...för lite shopping....:-)
Otroligt mysig helg!!

Hoppas er helg också varit bra!
Kram på er!

Inga kommentarer: