lördag 16 oktober 2010

Rättelse....








Blev inte Grekisk Lasagne......Blev Grekisk pyttipanna....-)! Skrev fel i förra inlägget...

Recept:

Potatis i klyftor
Fläskfile eller kycklingfile
Gul och röd paprika
Morötter
Oliver
Färska champinjoner
Fetaost
Tomater
Soltorkade tomater
Rödlök

Marinad:
 olivolja
Soya
Sambal oelek
Salt och peppar

Sås:
Turkisk Yougurt
Olivolja
Italiensk salladskrydda
ev. vitlök och pressad lime

Bryn köttet lätt. Skala potatis och morötter och skär dem i klyftor/strimlor och lägg dem i en smord ugnsform. Skär lök, champinjoner, paprika  och tomater i mindre bitar och lägg i formen. Blanda i soltorkade tomater (i strimlor) och svarta oliver. Lägg på köttet och blanda runt lite lätt. Smula fetaosten över alltihop.
Blanda till marinaden och häll över. Sedan in i ugnen i ca 30 min. i 250 grader.
Blanda ihop ingredienserna till såsen.

Smaklig måltid!

Inga kommentarer: