fredag 29 april 2011

Soliga fredag!

Solen skiner från en klarblå himmel och det är helt vindstilla ute.....och det är fredag.....Kan det bli bättre?



Ska bara röja upp lite inomhus sedan är det UT som gäller! Vi har massor att göra så det är bara att spotta i nävarna och börja!




I helgen ska vi slipa vårt altangolv, olja det och måla räcket vitt och fräscht! Golvet är fullständigt livsfarligt att gå på just nu sedan maken spolade av det med högtryckstvätten........inte alls bra kan jag meddela...... ett litet missriktat steg och du har foten full av flisor! Nu ska vi fixa till det och investera i lite nya trädgårdsmöbler med nya dynor och en ny parasoll. Lite blommor i fina krukor och altanen är som ny..:-)!




Rensa land och plantera lite står oxå på dagordningen, men vi ska oxå ta oss en liten fika i solen.....man får inte glömma av att njuta lite!

Njut i solen!
Kram

4 kommentarer:

Miruschka sa...

Vilka fina blomlådor du har!
Ja, nu är det mycket att göra ute. Jag ska börja kratta i helgen, men först måste munskydd införskaffas. Vill helst undvika sorkfebern:(!
Ha en fin fredag!
Kram♥

Anonym sa...

Så fint du gjort och kommer göra ute! Hoppas du hinner njuta lite av solen också! Ha en trevlig valborg! Kram Maria

mariaikos sa...

Vad härligt det ser ut med blommorna , och dina blomlådor är så fina och passar så bra til erat hus och det andra blåa ni har.
Här får jag vänta ett tag med blommor, det kan komma snö igen den här tiden.
Kram!

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Låter härligt med vårfix i trädgården! Kul att få köpa lite nya utemöbler och dynor - inreda trädgården...eller utreda...? ;)
Önskar dig en härlig Valborg!

Kram Emma