söndag 15 maj 2011

Söndagsfix....

Hej allihop! Har tydligen varit något fel på Blogger ett tag för mitt senaste inlägg är puts väck. Så här kommer det igen...:-)



Utanför min arbetsplats, alldeles vid parkeringen, finns det 6 st stora träd som just nu blommar något helt fantastiskt! Var bara tvungen att visa er....




Vet inte vad det är för sorts träd....kanske någon av er som vet?

Igår var Rebecka och jag i Göteborg hela dagen på jakt efter klänning och skor till skolavslutningens fest. Vi trampade runt i nästan 6 timmar.....och hittade lyckligtvis till slut det vi sökte....!
Har nästan träningsvärk i benen idag av allt marscherande.....:-)
Tur att vi har så nära till storstaden....för i Borås finns det ju typ INGA roliga butiker, ja enligt min dotter i alla fall...:-)!

Idag har jag som mål att få ner alla fröer i pallkragarna. Har köpt till jordgubbsplantor och lite luktärt i vitt och rosa som ska ner mellan det gröna. Ska visa bilder när det är klart!

Vi hörs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk färg på träden! Om något är snyggt i affärerna i Borås så har säkert varenda kotte det på skolavslutningen. Än så länge så fungerar affärerna i Borås och Kanlleland till min lilla dotter som tur är;) Men hon är väldigt mode- och klädmedveten så om några år så får väl vi också åka till Göteborg... Trevlig fortsättning på helgen! Kram Maria

Miruschka sa...

Mina döttrars kläder till skolavslutningen är fixade, skönt!
Här är det bara cirka tio grader varmt (som igår!), så det finns ingen lust alls till att fixa i trädgården.
Ha det bäst!
Kram♥