tisdag 1 mars 2011

Halligallinatt....

Här har det varit  kaos inatt!! Samuel kom in till oss vid midnatt...varm som ett element så det var bara att fixa alvedon och vatten..och vatten igen....Sedan somnade vi om...tätt intill varandra.....var riktigt varmt och skönt...:-)
Vaknade några timmar senare av att Samuel grät för att näsan rann....När jag tände lampan så var det blod i hela sängen....NÄSBLOD!! Samuel var helt blodig i ansiktet och på armarna...våra kuddar var helt nerblödda....
Då gäller det att hålla sig lugn....Satte mig med honom i knäet och tog första bästa trasa (Samuels filt) att torka näsan med...! Helt otroligt att det kan komma så mycket blod från en så liten näsa. Men efter ett tag lugnade det sig och sedan var det bara att tvätta av Samuel och byta kuddar och försöka somna om igen.



Vår lille trollunge!

Det är inte första gången som Samuel får näsblod...han brukar få det när han är sjuk...kanske astmamedicinerna gjort slemhinnorna känsliga....men det ska tydligen inte vara farligt....... och inte heller ovanligt? Men lite läskigt är det.....

Idag blir det en lugn dag här hemma.....ska virka nya converse till Gabriel....De jag hade gjort var för små för hans småknubbiga fötter...:-)

Vi hörs senare!
Kram

2 kommentarer:

Marias Collage sa...

Fy vad läskigt, kan tro att manskulle bli lite panikslagen att vakna med blod över hela kudden!
Hoppas han mår bättre nu!
Kram Maria

mariaikos sa...

Stackars Samuel.Hoppas han mår bättre nu.När min äldsta son var liten blödde han också mycket näsblod.Vi fick gå med han till en öron- näsa-hals läkare.Där penslade dom något i näsan ,sa att han hade så ytliga blodkärl.Efter det blev det bättre.Men det är ju länge sen ,han är 27 år nu, det finns säkert andra metoder nu.
Kram!